Beyazperdem
    Melike Güner
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    14
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    İncir Reçeli 2
    İncir Reçeli 2
    17 Ekim 2014
    İffet
    İffet
    2012
    Labirent
    Labirent
    23 Aralık 2011
    İncir Reçeli
    İncir Reçeli
    11 Şubat 2011
    Doktorlar
    Doktorlar
    2010
    Organize İşler
    Organize İşler
    23 Aralık 2005
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    Doktorlar Geri Dönüyor!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    3 Nisan 2017 Pazartesi
    Doktorlar'ın Zenan'ı Merhaba Hayat'ta
    HABERLER - Sanatçılar
    19 Eylül 2012 Çarşamba
    Melike Güner Zenan'ı yaşatmaya devam edecek..
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top