Beyazperdem
    Birsen Dürülü
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    29
    yıllık kariyer
    13
    film ve dizi

    Filmografi

    Dünya Hali
    Dünya Hali
    1 Kasım 2018
    Halef
    Halef
    28 Eylül 2018
    Çocuklar Sana Emanet
    Çocuklar Sana Emanet
    22 Mart 2018
    İlk Öpücük
    İlk Öpücük
    20 Ekim 2017
    Bana Git De
    Bana Git De
    24 Kasım 2016
    Beginner
    Beginner
    16 Kasım 2017
    Aşk Sana Benzer
    Aşk Sana Benzer
    23 Ocak 2015
    Kertenkele
    Kertenkele
    2015
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Haber

    Altınsoylar’dan Kötü Haber!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    23 Kasım 2016 Çarşamba
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top