Beyazperdem
    Kenan Ece
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    8
    yıllık kariyer
    16
    film ve dizi

    Filmografi

    Avlu
    Avlu
    2018
    Cingöz Recai
    Cingöz Recai
    13 Ekim 2017
    Taksim Hold'em
    Taksim Hold'em
    27 Nisan 2018
    Ver Kaç
    Ver Kaç
    15 Eylül 2017
    Aşk Olsun
    Aşk Olsun
    10 Nisan 2015
    Magi
    Magi
    29 Nisan 2016
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Haber

    Japon - Türk Ortak Yapımı Ertuğrul Filmi Tanıtıldı
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    29 Nisan 2015 Çarşamba
    Atv'den Yeni Dizi: Kalp Hırsızı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    8 Ağustos 2014 Cuma
    Kalp Hırsızı Eylül'ün yenilerinden..
    A.Ş.K.'a Yeni Oyuncu
    HABERLER - Sanatçılar
    22 Ekim 2013 Salı
    Şebnem'in eski nişanlısı Hakan'ı kim oynayacak?
    5 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top