Beyazperdem
    Gözde Mutluer
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    6
    yıllık kariyer
    6
    film ve dizi

    Biyografi

    4 Ekim 1991’de İzmit’de doğdu. İlk oyuculuk deneyimi 2009 yılında yayınlanan sevilen dizi Melekler Korusun ile olmuştur. Gebze Anadolu Lisesi’nde okudu ve Marmara üniversitesi Sinema Ve Televizyon bölümünde okudu. Oğuzhan Koç’un “Ayy” isimli klibinde oynamıştır. Lale Devri isimli ünlü dizide Aslı karakterini canlandırdı. 2012’de yönetmenliğini Alper Çağlar`ın yaptığı “Dağ” sinema filminde Pelin karakterini canlandırdı. 2013’te başrollerinde Nugül Yeşilçay ve Timur Acar`ın rol aldığı Bebek İşi isimli dizide, 2015 yılında Aşkın Kanunu dizisinde, Bana Baba Dedi ve Kardeşim Benim filmlerinde yer almıştır.

    Filmografi

    4N1K 2
    4N1K 2
    4 Mayıs 2018
    Kardeşler
    Kardeşler
    12 Nisan 2019
    4N1K
    4N1K
    12 Mayıs 2017
    Kardeşim Benim
    Kardeşim Benim
    15 Ocak 2016
    Dağ
    Dağ
    16 Kasım 2012
    Tüm filmografisi

    Haber

    Bana Baba Dedi Cuma Günü TV8'de Başlıyor!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    8 Nisan 2015 Çarşamba
    Tövbeler Tövbesi de Veda Ediyor
    HABERLER - TV Kanalları
    27 Aralık 2011 Salı
    Yıl ile birlikte dizilere de veda..
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top