Beyazperdem
    Erkan Petekkaya
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    12
    yıllık kariyer
    12
    film ve dizi

    Filmografi

    Vurgun
    Vurgun
    2019
    Deliler Fatih'in Fermanı
    Deliler Fatih'in Fermanı
    22 Kasım 2018
    Kapan
    Kapan
    7 Mart 2019
    Ayla
    Ayla
    27 Ekim 2017
    Hayati Tehlike
    Hayati Tehlike
    8 Aralık 2016
    Kolpaçino 3. Devre
    Kolpaçino 3. Devre
    11 Mart 2016
    Yeni Dünya
    Yeni Dünya
    6 Mart 2015
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    Kayıtdışı Sonunda Yüzünü Gösterdi
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    28 Ağustos 2017 Pazartesi
    Yepyeni FOX Dizisinin Ayrıntıları Paylaşıldı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    16 Ağustos 2017 Çarşamba
    Erkan Petekkaya başrolde…
    Paramparça’ya Yeni Bir Ödül Daha!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    14 Nisan 2017 Cuma
    Bu sefer başka bir dalda…
    19 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top