Beyazperdem
    Ayça Bingöl
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 16 Ocak 1975
    Yaş 44
    17
    yıllık kariyer
    10
    film ve dizi

    Biyografi

    Ayça Bingöl, 16 Ocak 1975 yılında İstanbul’da doğdu. Lise eğitiminin ardından İTÜ Kimya bölümünü kazanan Bingöl, birinci yılın sonunda oyuncu olmak istediği için okulu bırakıp konservatuara hazırlandı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Bingöl, öğrencilik yıllarından itibaren tiyatro oyunlarında rol almaya başladı. Ayça Bingöl, 2010 yılında yayınlanan “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” adlı dizide canlandırdığı Cemile karakteri ile adını duyurdu. Oyunculuk dışında film ve dizilerde seslendirme yapan Bingöl, “Benim Adım Gültepe”, “Babam ve Ailesi”, “Utanmazlar”, “Sonsuz”, “Ay Büyürken Uyuyamam”, “Benim Dünyam” gibi birçok yapımda rol aldı.

    Filmografi

    Müslüm
    Müslüm
    26 Ekim 2018
    Benim Dünyam
    Benim Dünyam
    25 Ekim 2013
    Ay Büyürken Uyuyamam
    Ay Büyürken Uyuyamam
    9 Aralık 2011
    Samanyolu
    Samanyolu
    2009
    Sonsuz
    Sonsuz
    18 Eylül 2009
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    "Müslüm"den İtirazım Var İle Yeni Fragman!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    26 Eylül 2018 Çarşamba
    Babam ve Ailesi’nden İlk Fragman Yayınlandı
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    19 Ağustos 2016 Cuma
    Kanal D yeni sezona hazır
    Utanmazlar Dizisine İki İsim Daha!
    HABERLER - Sanatçılar
    29 Aralık 2014 Pazartesi
    Ayça Bingöl ve Tolga Güleç, kadroya katıldı.
    9 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top