Beyazperdem
Ayhan Özen
facebookTweet
Görev Yönetmen, 1. yönetmen yardımcısı, Görüntü yönetmeni
Uyruk Undefined
8
yıllık kariyer
5
film ve dizi

Filmografi

Nezih Bir Film
Nezih Bir Film
21 Eylül 2018
Hasret Bitti
Hasret Bitti
22 Aralık 2016
Nasıl Yani
Nasıl Yani
29 Aralık 2016
Sürgün İnek
Sürgün İnek
28 Şubat 2014
Vavien
Vavien
18 Aralık 2009
Aşk-ı Memnu
Aşk-ı Memnu
Pek yakında
Dostlar Mahallesi
Dostlar Mahallesi
Pek yakında
Tüm filmografisi

Haber

Sürgün İnek Filminin Müzik Videosu Çıktı!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
14 Şubat 2014 Cuma
Sürgün İnek Filminden İlk Fragman Yayınlandı
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
11 Ocak 2014 Cumartesi
Usta oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Sürgün İnek filmine kahkaha dolu bir fragman geldi.
Sürgün İnek Filminin Afişi Çıktı!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
6 Ocak 2014 Pazartesi
28 Şubat sürecini olabildiğine komik bir şekilde, beklenmedik bir hikaye ile anlatan Sürgün İnek filmi önümüzdeki ay vizyonda...
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top