Beyazperdem
    Ayhan Özen
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, 1. yönetmen yardımcısı, Görüntü yönetmeni
    Uyruk Undefined
    8
    yıllık kariyer
    5
    film ve dizi

    Filmografi

    Nezih Bir Film
    Nezih Bir Film
    21 Eylül 2018
    Hasret Bitti
    Hasret Bitti
    22 Aralık 2016
    Nasıl Yani
    Nasıl Yani
    29 Aralık 2016
    Sürgün İnek
    Sürgün İnek
    28 Şubat 2014
    Vavien
    Vavien
    18 Aralık 2009
    Aşk-ı Memnu
    Aşk-ı Memnu
    Pek yakında
    Dostlar Mahallesi
    Dostlar Mahallesi
    Pek yakında
    Tüm filmografisi

    Haber

    Sürgün İnek Filminin Müzik Videosu Çıktı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    14 Şubat 2014 Cuma
    Sürgün İnek Filminden İlk Fragman Yayınlandı
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    11 Ocak 2014 Cumartesi
    Usta oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Sürgün İnek filmine kahkaha dolu bir fragman geldi.
    Sürgün İnek Filminin Afişi Çıktı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    6 Ocak 2014 Pazartesi
    28 Şubat sürecini olabildiğine komik bir şekilde, beklenmedik bir hikaye ile anlatan Sürgün İnek filmi önümüzdeki ay vizyonda...
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top