Beyazperdem
    Ebru Akel
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    Doğum tarihi 26 Mayıs 1976
    Yaş 43
    12
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi

    Filmografi

    Konuşan Hayvanlar
    Konuşan Hayvanlar
    9 Ağustos 2019
    Krem
    Krem
    2012
    Haneler
    Haneler
    2009
    Sıcak
    Sıcak
    19 Aralık 2008
    Organize İşler
    Organize İşler
    23 Aralık 2005
    Lise Devriyesi
    Lise Devriyesi
    Pek yakında
    Son Söz Sevginin
    Son Söz Sevginin
    Pek yakında
    Tüm filmografisi
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top