Beyazperdem
    Deniz Celiloğlu
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    7
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Biyografi

    Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu. Bu ana kadar çok sayıda tiyatro oyununda görev aldı ve hala almaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Kanıt adlı diziyle televizyonda da oyunculuk yapmaya başlayan Celiloğlu, ilk sinema deneyimi de olan ‘ev’ filminin ardından bu sezon gösterime girecek olan "İçimdeki Balık" ve "Tamam mıyız" adlı sinema filmlerinde başrol oynadı.

    Filmografi

    Arada
    Arada
    13 Nisan 2018
    Son Çıkış
    Son Çıkış
    6 Aralık 2018
    Öğrenci İşleri
    Öğrenci İşleri
    24 Nisan 2015
    Emanet
    Emanet
    2014
    Tamam mıyız?
    Tamam mıyız?
    29 Kasım 2013
    İçimdeki Balık
    İçimdeki Balık
    13 Şubat 2015
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    23 Fotoğraf

    Haber

    Fırat Tanış ve Murat Akkoyunlu Öğrenci İşleri'nde!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    27 Mart 2015 Cuma
    Bir Sınav Komedisi: Öğrenci İşleri
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    8 Kasım 2014 Cumartesi
    Önümüzdeki sezonun iddialı komedisi Öğrenci İşleri filminin çekimleri başladı!
    Tamam Mıyız? Filmi, Çağan Irmak'ın En İyi Açılış Yapan İkinci Filmi Oldu!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    4 Aralık 2013 Çarşamba
    Babam ve Oğlum, Issız Adam gibi filmlerin yönetmeni Çağan Irmak'ın yeni filmi Tamam Mıyız? rekor bir açılış yaptı.
    6 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top