Beyazperdem
    Müge Boz
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 13 Nisan 1984 (İstanbul, Türkiye)
    Yaş 35
    6
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Biyografi

    Müge Boz, 13 Nisan 1984 yılında İstanbul'da doğdu. Anadolu Üniversitesi Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü mezunu olan Boz, Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri aldı. Birçok reklam filminde rol alan ve aynı zamanda modellik yapan Boz, oyunculuk kariyerine 2008 yılında rol aldığı "Melekler Korusun" dizisi ile başladı. "Aşk Tesadüfleri Sever", "Şüphe", "Leyle İle Mecnun", "Yalan Dünya", "Arka Sokaklar" gibi birçok dizi ve filmde rol alan Müge Boz, 2019 yılında yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur'un oturduğu "Çat Kapı Aşk" filminde Jess Molho ile başrolü paylaştı.

    Filmografi

    Geçmiş Olsun
    Geçmiş Olsun
    28 Haziran 2019
    Nezih Bir Film
    Nezih Bir Film
    21 Eylül 2018
    Çat Kapı Aşk
    Çat Kapı Aşk
    21 Mart 2019
    Bir Hikayem Var
    Bir Hikayem Var
    3 Mayıs 2013
    Karaoğlan
    Karaoğlan
    11 Ocak 2013
    Toprağın Çocukları
    Toprağın Çocukları
    14 Eylül 2012
    Karakol
    Karakol
    2011
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    "Çat Kapı Aşk"tan Fragman Geldi!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    1 Mart 2019 Cuma
    Sevda Kuşun Kanadında TRT 1’de Başlıyor!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    1 Mart 2016 Salı
    Yavuz Bingol televizyona dönüyor
    Müge Boz, Arka Sokaklar Kadrosuna Katıldı
    HABERLER - Sanatçılar
    1 Temmuz 2014 Salı
    Güzel oyuncunun Ece isimli komisere hayat vereceği açıklandı.
    9 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top