Beyazperdem
    Duygu Yetiş
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    13
    yıllık kariyer
    12
    film ve dizi

    Filmografi

    Düğüm Salonu
    Düğüm Salonu
    15 Mart 2018
    Ayla
    Ayla
    27 Ekim 2017
    Krem
    Krem
    2012
    Uçurum
    Uçurum
    2012
    Oğul
    Oğul
    14 Ekim 2011
    Annem
    Annem
    2008
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    Çember’in Ne Zaman Ekranlardaki Yerini Alacağı Belli Oldu
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    3 Temmuz 2017 Pazartesi
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top