Beyazperdem
İştar Gökseven
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
19
yıllık kariyer
18
film ve dizi

Filmografi

Hedefim Sensin
Hedefim Sensin
29 Kasım 2018
Dört Köşeli Üçgen
Dört Köşeli Üçgen
27 Temmuz 2018
Kor
Kor
22 Nisan 2016
İkimizin Yerine
İkimizin Yerine
21 Ekim 2016
Kara Bela
Kara Bela
18 Eylül 2015
Gazi
Gazi
2008
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

Haber

Keşanlı Ali Destanı'na İki Yeni Oyuncu
HABERLER - Sanatçılar
8 Mart 2012 Perşembe
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top