Beyazperdem
    İştar Gökseven
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    19
    yıllık kariyer
    18
    film ve dizi

    Filmografi

    Hedefim Sensin
    Hedefim Sensin
    29 Kasım 2018
    Dört Köşeli Üçgen
    Dört Köşeli Üçgen
    27 Temmuz 2018
    Kor
    Kor
    22 Nisan 2016
    İkimizin Yerine
    İkimizin Yerine
    21 Ekim 2016
    Kara Bela
    Kara Bela
    18 Eylül 2015
    Gazi
    Gazi
    2008
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    Keşanlı Ali Destanı'na İki Yeni Oyuncu
    HABERLER - Sanatçılar
    8 Mart 2012 Perşembe
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top