Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
Jack Quaid
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Jack Henry Quaid

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 24 Nisan 1992
Yaş 27
6
yıllık kariyer
8
film ve dizi

Filmografi

The Boys
The Boys
2019
Küçük Ayak
Küçük Ayak
28 Eylül 2018
Rampage: Büyük Yıkım
Rampage: Büyük Yıkım
13 Nisan 2018
Şanslı Logan
Şanslı Logan
25 Ağustos 2017
Vinyl
Vinyl
2016
Ithaca
Ithaca
Vizyon tarihi belirsiz
Running wild
Running wild
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

7 Fotoğraf
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top