Beyazperdem
    Hasibe Eren
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Hasibe Özlem Eren

    Uyruk Türk
    20
    yıllık kariyer
    12
    film ve dizi

    Filmografi

    Aile İşi
    Aile İşi
    2016
    Kara Bela
    Kara Bela
    18 Eylül 2015
    Yaktın Beni
    Yaktın Beni
    16 Ekim 2015
    Kümes
    Kümes
    1 Aralık 2016
    Pazarları Hiç Sevmem
    Pazarları Hiç Sevmem
    27 Nisan 2012
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    8 Fotoğraf

    Haber

    Dünya Güzellik Günü: Beyaz Perdenin Standartdışı Kadınları!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    9 Eylül 2018 Pazar
    Matmazel Coco LeMan Dergisi İçin Sahne Alacak!
    HABERLER - Sektörden
    8 Şubat 2017 Çarşamba
    Oyuncu Seyhan Arman'ın sahne karakteri "Matmazel Coco" mizah dergisi Leman'ın yarın akşam düzenlenecek 25. yıl etkinliklerinde...
    Aile İşi Başlıyor!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    16 Şubat 2016 Salı
    Yarın akşam ekranlarda
    5 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top