Beyazperdem
    Öznur Serçeler
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 1 Ocak 1980 (Kayseri)
    Yaş 39
    6
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Biyografi

    1 Ocak 1987’de Kayseri’de doğdu. Müzik eğitimine 2001′de Mersin Üniversitesi Konservatuvarı’nda Türkol Çankaya ile başladı. Daha sonra ise 2003′te Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde Stilliana Stravreva’nın sınıfını burslu olarak kazandı. 2007 yılında World Youth Orchestra’nın projesinde yer alıp Berlin, Kasel ve Bodrum’daki konserlere ve Bilkent Üniversitesi’nin farklı sanatsal çalışmalarına katıldı. Yine 2007 yılında Elite Model Look’a katılan güzel oyuncu, 2011 yılında ise başrollerini Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın üstlendiği “Nuri” dizisinde Kumru karakterini ve “Hayat Devam Ediyor” dizisinde Mina Seferidis karakterini canlandırdı. ...
    Devamını oku

    Filmografi

    Hayati Tehlike
    Hayati Tehlike
    8 Aralık 2016
    Deccal
    Deccal
    24 Temmuz 2015
    Her Şey Aşktan
    Her Şey Aşktan
    29 Ocak 2016
    Karışık Kaset
    Karışık Kaset
    21 Kasım 2014
    Nuri
    Nuri
    2011
    Aşkın Kanunu
    Aşkın Kanunu
    Pek yakında
    Tüm filmografisi

    Bonus videolar

    Öznur Serçeler Kimdir? 0:46
    551 gösterim

    Haber

    "Hayati Tehlike"nin Güzelini Tanıyalım!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    7 Aralık 2016 Çarşamba
    "Hayati Tehlike" Filmine "Özel" Gala!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    16 Kasım 2016 Çarşamba
    Hayati Tehlike, filminin galasını özel çocuklar için düzenliyor!
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top