Beyazperdem
    Berk Hakman
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    12
    yıllık kariyer
    12
    film ve dizi

    Filmografi

    Taksim Hold'em
    Taksim Hold'em
    27 Nisan 2018
    Kaçak
    Kaçak
    2014
    Suskunlar
    Suskunlar
    2012
    Tepenin Ardı
    Tepenin Ardı
    14 Aralık 2012
    ES-ES
    ES-ES
    2009
    Saklı Yüzler
    Saklı Yüzler
    23 Kasım 2007
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    8 Fotoğraf

    Haber

    24. Ankara Film Festivali'nden Söyleşiler!
    HABERLER - Özel Dosyalar
    17 Nisan 2013 Çarşamba
    Berk Hakman Cinemania'da!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    27 Aralık 2012 Perşembe
    Tepenin Ardı filmiyle öne çıkan oyuncu bu hafta stüdyo konuğu!
    Suskunlar Gurur'unu Kaybediyor
    HABERLER - Sanatçılar
    13 Kasım 2012 Salı
    Berk Hakman diziden ayrılıyor..
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top