Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Palak Patel
    facebookTweet
    Görev İdari yapımcı, Uygulayıcı Yapımcı, Yapımcı
    Uyruk Undefined

    Filmografi

    Morbius
    Morbius
    19 Mart 2021
    Avcı: Kış Savaşı
    Avcı: Kış Savaşı
    22 Nisan 2016
    Denizin Ortasında
    Denizin Ortasında
    1 Ocak 2016
    Malefiz
    Malefiz
    30 Mayıs 2014
    Sabotaj
    Sabotaj
    2 Mayıs 2014
    Yetenek Avcısı
    Yetenek Avcısı
    11 Temmuz 2014
    Pamuk Prenses ve Avcı
    Pamuk Prenses ve Avcı
    1 Haziran 2012
    Tüm filmografisi
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top