Beyazperdem
    Filiz Ahmet
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    10
    yıllık kariyer
    6
    film ve dizi

    Filmografi

    Vurgun
    Vurgun
    2019
    Bal Kaymak
    Bal Kaymak
    18 Mayıs 2018
    Görevimiz Tatil
    Görevimiz Tatil
    22 Şubat 2018
    Sonsuz Aşk
    Sonsuz Aşk
    23 Mart 2017
    Kadın İşi
    Kadın İşi
    17 Ocak 2014
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    Ünlü Simalardan En Yazlık Kareler!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    10 Ağustos 2016 Çarşamba
    En Sevilen 50 Yerli Oyuncunun Instagram Hesapları!
    HABERLER - Özel Dosyalar
    1 Nisan 2015 Çarşamba
    En hareketli sosyal mecralardan biri olan Instagram'da yer alan ünlü oyuncuların hesaplarını sizin için derledik... İşte...
    Çok Yakında Yeni Dizi: Ruhumuzun Aynası
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    4 Haziran 2014 Çarşamba
    Temmuz ayında Fox TV ekranlarında…
    5 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    • Alpay A.
      Oynadığı her role yakışıyor. Çok sempatik ve başarılı bir oyuncu. Daha kaliteli yapımlarda yer almasını ümit ediyorum :)
    Yorumları göster
    Back to Top