Beyazperdem
Esin Eden
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
19
yıllık kariyer
7
film ve dizi

Filmografi

Deliha 2
Deliha 2
11 Ocak 2018
Sükut Evi
Sükut Evi
20 Aralık 2018
Çarşı Pazar
Çarşı Pazar
27 Şubat 2015
Deliha
Deliha
14 Kasım 2014
Güldünya
Güldünya
2009
Tüm filmografisi

Haber

Deliha 2'den İlk Video Geldi!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
21 Aralık 2017 Perşembe
Deliha'dan Yeni Klip Yayınlandı!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
10 Kasım 2014 Pazartesi
Gupse Özay'ın başrolde yer aldığı Deliha filminden yeni klip görücüye çıktı!
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top