Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Esin Eden
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    22
    yıllık kariyer
    9
    film ve dizi

    Filmografi

    Deliha 2
    Deliha 2
    11 Ocak 2018
    Sükut Evi
    Sükut Evi
    20 Aralık 2018
    Çarşı Pazar
    Çarşı Pazar
    27 Şubat 2015
    Deliha
    Deliha
    14 Kasım 2014
    Güldünya
    Güldünya
    2009
    Tüm filmografisi

    Haber

    Deliha 2'den İlk Video Geldi!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    21 Aralık 2017 Perşembe
    Deliha'dan Yeni Klip Yayınlandı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    10 Kasım 2014 Pazartesi
    Gupse Özay'ın başrolde yer aldığı Deliha filminden yeni klip görücüye çıktı!
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top