Filmleri oyla!
Beyazperdem
    İsrafil Köse
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 20 Şubat 1970 (Artvin)
    Ölümü 23 Ağustos 2016 46 yaşında (İstanbul)
    20
    yıllık kariyer
    10
    film ve dizi

    Biyografi

    20 Şubat 1970 tarihinde Artvin'in Borçka ilçesinde dünyaya gelMİŞTİR. İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. İlk oyunculuk deneyimini 1987 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Belene dizisinde oynadığı Emin rolüyle gerçekleştirmiştir. O deneyiminin ardından birçok yapımda oyunculuğunu sergileyen Köse, Karadeniz insanını yansıtan şivesiyle kısa sürede tanınan ve sevilen bir oyuncu haline gelmiştir. Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal, Sümela'nın Şifresi: Temel ve Moskova'nın Şifresi: Temel filmlerinde Cemil karakterini canlandırmıştır. Emret Komutanım, Doktorlar, Oflu Hoca'nın Şifresi 1 ve 2 gibi birçok yapımda yer almıştır. İstanbul'da geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan başarılı oyuncu İsrafil Köse, 23 Ağustos 2016'da Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

    Filmografi

    Yol Kenarı
    Yol Kenarı
    25 Mayıs 2018
    Oflu Hoca'nın Şifresi 2
    Oflu Hoca'nın Şifresi 2
    13 Mayıs 2016
    Bizum Hoca
    Bizum Hoca
    7 Mart 2014
    Delisin! Delisin!
    Delisin! Delisin!
    24 Ekim 2014
    Koğuş Akademisi
    Koğuş Akademisi
    17 Mayıs 2013
    Sümela'nın Şifresi Temel
    Sümela'nın Şifresi Temel
    16 Aralık 2011
    Tüm filmografisi

    Bonus videolar

    Haber

    İsrafil Köse'ye Son Veda!
    HABERLER - Sanatçılar
    24 Ağustos 2016 Çarşamba
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top