Beyazperdem
    İsmail Güneş
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Senarist, Cast direktörü Daha fazlası
    Uyruk Undefined
    18
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi

    Filmografi

    Kervan 1915
    Kervan 1915
    6 Ekim 2017
    Şeytan Tüyü
    Şeytan Tüyü
    18 Mart 2016
    Ateşin Düştüğü Yer
    Ateşin Düştüğü Yer
    4 Mayıs 2012
    Sözün Bittiği Yer
    Sözün Bittiği Yer
    4 Mayıs 2007
    The İmam
    The İmam
    14 Ekim 2005
    Gülün Bittiği Yer
    Gülün Bittiği Yer
    22 Ekim 1999
    Avcı
    Avcı
    Pek yakında
    Hakkını Helal Et
    Hakkını Helal Et
    Pek yakında
    Tüm filmografisi

    Haber

    Kervan 1915'in Yönetmeni İsmail Güneş ile Konuştuk
    HABERLER - Röportajlar
    5 Ekim 2017 Perşembe
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top