Beyazperdem
    Şebnem Bozoklu
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yapımcı, Ortak yapımcı
    Uyruk Türk
    Doğum tarihi 20 Ağustos 1979 (İstanbul, Türkiye)
    Yaş 40
    9
    yıllık kariyer
    14
    film ve dizi

    Biyografi

    Şebnem Bozoklu, 25 Ağustos 1979 tarihinde, Ispartalı bir baba ile Siirtli bir annenin çocuğu olarak İstanbul’da doğdu. Çocukluk yıllarını Suadiye’de geçiren başarılı oyuncu, 1996’da Kadıköy Kız Lisesi’ni bitirdi.2000 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü tamamlayan Bozoklu, bir sonraki yıl Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ndeki oyunculuk eğitimine başladı.Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ndeki eğitimin ardından sanat camiasında ilk adımlarını atan Şebnem Bozoklu, TRT’nin çeşitli yapımlarında sunuculuk ve solistlik yaptı.Ona şöhretin kapılarını aralayan rol ise Canım Ailem dizisinde canlandırdığı Meliha karakteri oldu. Bu rolüyle 36. Hürriyet Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Komedi Oyuncu ödülünü kazandı.Bu dizinin ardından Bizim Yenge ve Cesur Hemşire gibi dizilerle ...
    Devamını oku

    Filmografi

    Biz Böyleyiz
    Biz Böyleyiz
    20 Şubat 2020
    Türk İşi Dondurma
    Türk İşi Dondurma
    14 Mart 2019
    Şahsiyet
    Şahsiyet
    2018
    Cebimdeki Yabancı
    Cebimdeki Yabancı
    1 Şubat 2018
    Tatlım Tatlım
    Tatlım Tatlım
    16 Mart 2017
    Albüm
    Albüm
    3 Kasım 2016
    Yok Artık! 2
    Yok Artık! 2
    7 Ekim 2016
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    11 Fotoğraf

    Haber

    Şebnem Bozoklu ve Boran Kuzum'lu "Biz Böyleyiz" Ekibi Çekimlere Hazır!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    26 Haziran 2019 Çarşamba
    Dünya Güzellik Günü: Beyaz Perdenin Standartdışı Kadınları!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    9 Eylül 2018 Pazar
    Dönemimizin estetik kalıplarını yıkarak başarıyı yakalayan, halinden memnun kadınlar!
    Altınsoylar’dan Kötü Haber!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    23 Kasım 2016 Çarşamba
    Erken final geldi…
    20 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top