Beyazperdem
    Orçun Benli
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Senarist, Yapımcı
    Uyruk Undefined
    5
    yıllık kariyer
    6
    film ve dizi

    Filmografi

    Hep Yek 2
    Hep Yek 2
    12 Ocak 2017
    Ver Kaç
    Ver Kaç
    15 Eylül 2017
    Kanunsuzlar
    Kanunsuzlar
    19 Eylül 2014
    Gulyabani
    Gulyabani
    28 Şubat 2014
    Bu Son Olsun
    Bu Son Olsun
    6 Ocak 2012
    Tüm filmografisi

    Bonus videolar

    Kanunsuzlar Soundtrack Videosu 4:34

    Haber

    Hep Yek 2’nin Afişi Yayınlandı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    19 Aralık 2016 Pazartesi
    Kanunsuzlar Film Müziği Görücüye Çıktı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    11 Eylül 2014 Perşembe
    Kanunsuzlar filminin film müziği sinemaseverlerin beğenisine sunuldu!
    Kanunsuzlar Filminin Afişi Yayınlandı!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    22 Ağustos 2014 Cuma
    Merakla beklenen Kanunsuzlar filminin afişi görücüye çıktı!
    9 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top