Beyazperdem
    Gizem Erdem
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    7
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi

    Biyografi

    5 Ekim 1978 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Yılan Hikayesi dizisi ile tanındı. Erdem, aynı zamanda profesyonel dansçıdır . Piyano ve gitar gibi müzik aletlerini çalabilmektedir. Beş Kardeş, Ağır Roman Yeni Dünya gibi dizilerde yer alan başarılı oyuncu Çekmeceler ve Başka Dilde Aşk gibi sinema filmlerinde de yer aldı.

    Filmografi

    Son Çıkış
    Son Çıkış
    6 Aralık 2018
    Rüya
    Rüya
    21 Ekim 2016
    Nadide Hayat
    Nadide Hayat
    18 Aralık 2015
    Çekmeceler
    Çekmeceler
    6 Mart 2015
    Canavarlar Sofrası
    Canavarlar Sofrası
    25 Mayıs 2012
    Başka Dilde Aşk
    Başka Dilde Aşk
    18 Aralık 2009
    7 Yüz
    7 Yüz
    Pek yakında
    Tüm filmografisi
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top