Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Reyhan İlhan
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    9
    yıllık kariyer
    14
    film ve dizi

    Biyografi

    İlk olarak 2006 Türkü Filmi adlı televizyon filmiyle oyunculuğa adım atan Reyhan İlhan, 2005 - 2007 yılları arasında televizyona yönelik pek çok projede yer almıştır. İlk sinema tecrübesi ise, Zeki Demirkubuz'un 2009 tarihli Kıskanmak filmiyle olmuştur. Kadife Büyük Ana, Yük ve Düğün Dernek ile sinema kariyerini sürdüren İlhan diğer yandan da Mavi Kelebekler ve Ey Oğul gibi televizyon dizilerinde de yer almıştır.

    Filmografi

    Efsunlu Ayin
    Efsunlu Ayin
    21 Şubat 2020
    KİKİ - Lanet-i Cin
    KİKİ - Lanet-i Cin
    14 Şubat 2020
    Efsunlu - Kabirden Gelen
    Efsunlu - Kabirden Gelen
    5 Temmuz 2019
    Bizum Uşaklar
    Bizum Uşaklar
    27 Nisan 2018
    Tutsak
    Tutsak
    11 Mayıs 2018
    Atçalı Kel Mehmet
    Atçalı Kel Mehmet
    22 Eylül 2017
    Azem 4: Alacakaranlık
    Azem 4: Alacakaranlık
    9 Eylül 2016
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top