Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Ali Adnan Özgür
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Yapımcı, İdari yapımcı
    Uyruk Türk
    6
    yıllık kariyer
    5
    film ve dizi

    Filmografi

    Bebek Geliyorum Demez
    Bebek Geliyorum Demez
    26 Ekim 2018
    Adana İşi
    Adana İşi
    24 Eylül 2015
    Mazlum Kuzey
    Mazlum Kuzey
    16 Ocak 2015
    Kümes
    Kümes
    12 Ağustos 2016
    Toprağın Çocukları
    Toprağın Çocukları
    14 Eylül 2012
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    Toprağın Çocukları Bu Hafta Klak'ta!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    14 Eylül 2012 Cuma
    Toprağın Çocukları Film Ekibiyle Röportaj!
    HABERLER - Röportajlar
    9 Eylül 2012 Pazar
    14 Eylül'de Toprağın Çocukları adlı bir ilk film vizyona giriyor. Ünlü oyuncu Erkan Can, sevilen oyuncular Ufuk Bayraktar,...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top