Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Ali Adnan Özgür
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Yapımcı, İdari yapımcı
    Uyruk Türk
    6
    yıllık kariyer
    5
    film ve dizi

    Filmografi

    Bebek Geliyorum Demez
    Bebek Geliyorum Demez
    26 Ekim 2018
    Adana İşi
    Adana İşi
    24 Eylül 2015
    Mazlum Kuzey
    Mazlum Kuzey
    16 Ocak 2015
    Kümes
    Kümes
    1 Aralık 2016
    Toprağın Çocukları
    Toprağın Çocukları
    14 Eylül 2012
    Tüm filmografisi

    Haber

    Toprağın Çocukları Bu Hafta Klak'ta!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    14 Eylül 2012 Cuma
    Toprağın Çocukları Film Ekibiyle Röportaj!
    HABERLER - Röportajlar
    9 Eylül 2012 Pazar
    14 Eylül'de Toprağın Çocukları adlı bir ilk film vizyona giriyor. Ünlü oyuncu Erkan Can, sevilen oyuncular Ufuk Bayraktar,...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top