Beyazperdem
Leyla Lydia Tuğutlu
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Türk
8
yıllık kariyer
7
film ve dizi

Biyografi

29 Ekim 1989 Berlin doğumlu Türk model ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu ilkokula Türkiye’de başladıktan sonra konservatuar eğitimine yarı zamanlı olarak devam etti. Müzik ve keman eğitimi aldığı dönemde bir model ajansında çalışmaya başlayan Leyla Lydia Tuğutlu konservatuarı bırakarak mankenlik yapmaya başladı.Halen İstanbul Üniversitesinde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir.2005'te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006'da Çin'de yapılan Miss Tourism Queen International'da 'Princess' ödülüne layık görülen Leyla Lydia Tuğutlu Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında birinci oldu.Es-Es , Kirli Beyaz,Karadayı dizilerinde yer alan güzel oyuncu sinema sektöründe de seyircinin karşısına çıkmıştır; Günce ve onun ardından Engin Günaydın ile başrollerini paylaştığı İçimde ki Ses filminde rol almıştır...

Filmografi

Cebimdeki Yabancı
Cebimdeki Yabancı
1 Şubat 2018
Delibal
Delibal
25 Aralık 2015
Karadayı
Karadayı
2014
İçimdeki Ses
İçimdeki Ses
30 Ocak 2015
Günce
Günce
4 Ekim 2013
ES-ES
ES-ES
2009
Tatlı İntikam
Tatlı İntikam
Pek yakında
Tüm filmografisi

Sanatçının film ve dizilerinden videolar

Delibal - Fragman 2:30
804 848 gösterim

Bonus videolar

Fotoğraflar

16 Fotoğraf

Haber

Bu Şehir Arkandan Gelecek Cannes'da
HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
4 Nisan 2017 Salı
Bu Şehir Arkandan Gelecek Sosyal Medyayı Ele Geçirdi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
5 Ocak 2017 Perşembe
Diziden iddialı başlangıç
2016'da Beyazperde.com'da En Çok Görüntülenen 10 Yerli Oyuncu!
HABERLER - Sanatçılar
30 Aralık 2016 Cuma
2016'da kimleri merak ettiniz?
11 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top