Beyazperdem
    Carl Lumbly
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 14 Ağustos 1952
    Yaş 67
    45
    yıllık kariyer
    27
    film ve dizi

    Filmografi

    Doktor Uyku
    Doktor Uyku
    21 Kasım 2019
    This Is Us
    This Is Us
    2018
    Supergirl
    Supergirl
    2017
    Yaşam Kürü
    Yaşam Kürü
    16 Mart 2017
    Southland
    Southland
    2012
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    7 Fotoğraf

    Haber

    "Yaşam Kürü" Filminden Yepyeni Fragman ve Poster!
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    21 Aralık 2016 Çarşamba
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top