Beyazperdem
    Jamie Clayton
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 15 Ocak 1978
    Yaş 41
    6
    yıllık kariyer
    6
    film ve dizi

    Filmografi

    Sense8
    Sense8
    2018
    Kardan Adam
    Kardan Adam
    16 Kasım 2017
    Motive
    Motive
    2016
    Neon Şeytan
    Neon Şeytan
    5 Ağustos 2016
    Hung
    Hung
    2011
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    26 Fotoğraf

    Haber

    Televizyonun Hakkı Yenilen Kadın Oyuncuları
    HABERLER - Özel Dosyalar
    20 Nisan 2016 Çarşamba
    Sense8, 2. Sezon Onayını Kaptı!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    10 Ağustos 2015 Pazartesi
    Wachowski Kardeşler'in dizisine yeni sezon vizesi çıktı!
    Wachowski Kardeşler'in Dizisi Sense8'ten İlk Fragman!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    8 Mayıs 2015 Cuma
    Matrix serisinin yaratıcılarından...
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top