Beyazperdem
    Thomas F. Wilson
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Thomas Francis Wilson Jr

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 15 Nisan 1959
    Yaş 60
    32
    yıllık kariyer
    30
    film ve dizi

    Filmografi

    The Ranch
    The Ranch
    2016
    SüngerBob Kare Pantolon
    SüngerBob Kare Pantolon
    6 Şubat 2015
    Ateşli Aynasızlar
    Ateşli Aynasızlar
    9 Ağustos 2013
    Rio
    Rio
    8 Nisan 2011
    Big Love
    Big Love
    2010
    Psych
    Psych
    2009
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top