Beyazperdem
    Scott Rosenberg
    facebookTweet
    Görev Senarist, İdari yapımcı, Yaratıcı Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    21
    yıllık kariyer
    14
    film ve dizi

    Filmografi

    Jumanji : The Next Level
    Jumanji : The Next Level
    12 Aralık 2019
    Limetown
    Limetown
    2019
    Venom: Zehirli Öfke
    Venom: Zehirli Öfke
    5 Ekim 2018
    Jumanji: Vahşi Orman
    Jumanji: Vahşi Orman
    28 Aralık 2017
    Zoo
    Zoo
    2015
    The Hauntrepreneur
    The Hauntrepreneur
    Vizyon tarihi belirsiz
    Happy Town
    Happy Town
    2010
    Tüm filmografisi

    Haber

    PETA'dan CBS'in Yeni Dizisi Zoo'ya Büyük Tepki!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    30 Haziran 2015 Salı
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top