Beyazperdem
Sadi Celil Cengiz
facebookTweet
Görev Oyuncu, Senarist
Uyruk Türk
5
yıllık kariyer
18
film ve dizi

Filmografi

Aşk Bu Mu?
Aşk Bu Mu?
13 Aralık 2018
Eyvah Karım
Eyvah Karım
6 Nisan 2018
Gerçek Kesit: Manyak
Gerçek Kesit: Manyak
22 Mart 2018
Bende Kal
Bende Kal
13 Temmuz 2018
Damat Takımı
Damat Takımı
20 Ekim 2017
Döndüm Ben
Döndüm Ben
22 Şubat 2019
Eski Sevgili
Eski Sevgili
5 Mayıs 2017
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

9 Fotoğraf

Haber

"Dönerse Senindir" Filminin Galası Gerçekleşti!
HABERLER - Sektörden
22 Aralık 2016 Perşembe
Sürgün İnek Filmini Oyuncuları Anlatıyor!
HABERLER - Röportajlar
25 Şubat 2014 Salı
Ayhan Özen’in ilk sinema filmi Sürgün İnek bu cuma gösterime giriyor. Bir büstü kırdığı için sürgün edilen bir ineğin etrafında...
İşler Güçler'de Final Zamanı
HABERLER - Gündemdeki Diziler
27 Mayıs 2013 Pazartesi
Fıtı fıtı gidiyorlar!
7 Sanatçı haberleri
Yorumlar
  • Vaeltaja
    Muhteşem Memur :)
Yorumları göster
Back to Top