Beyazperdem
Jason Bateman
facebookTweet
Görev Oyuncu, Yönetmen, İdari yapımcı Daha fazlası
Gerçek adı:

Jason Kent Bateman

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 14 Ocak 1969
Yaş 49
38
yıllık kariyer
50
film ve dizi

Filmografi

Oyun Gecesi
Oyun Gecesi
4 Mayıs 2018
Ozark
Ozark
2018
Merkezi İstihbarat
Merkezi İstihbarat
17 Haziran 2016
Çılgın Ofis Partisi
Çılgın Ofis Partisi
8 Aralık 2016
Geçmişten Gelen
Geçmişten Gelen
14 Ağustos 2015
The Family Fang
The Family Fang
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Sanatçının film ve dizilerinden videolar

Fotoğraflar

236 Fotoğraf

Haber

Ozark’tan Beklenen Haber Geldi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
16 Ağustos 2017 Çarşamba
Arrested Development'ın Beşinci Sezonundan Yeni Set Fotoğrafı!
HABERLER - Gündemdeki Diziler
31 Temmuz 2017 Pazartesi
Jason Bateman, Arrested Development'ın 5. sezonundan set fotoğrafı paylaştı!
Yeni Netflix Dizisi "Ozark" Fragmanı İlk Kez Beyazperde'de!
HABERLER - Gündemdeki Diziler
25 Mayıs 2017 Perşembe
Merakla beklenen diziden ilk görüntüler!
16 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top