Beyazperdem
    Jonathan Teplitzky
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Senarist
    Uyruk Avustralyalı
    14
    yıllık kariyer
    3
    film ve dizi

    Filmografi

    Churchill
    Churchill
    28 Temmuz 2017
    Will
    Will
    2017
    Marcella
    Marcella
    2016
    Geçmişin İzleri
    Geçmişin İzleri
    20 Haziran 2014
    Seksten Daha Güzel
    Seksten Daha Güzel
    4 Temmuz 2003
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    12 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top