Beyazperdem
Paul Scheuring
facebookTweet
Görev Senarist, İdari yapımcı, Yaratıcı
Sahne adı

Paul T. Scheuring

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 20 Kasım 1968
Yaş 49
15
yıllık kariyer
7
film ve dizi

Filmografi

Suç Takımı
Suç Takımı
4 Mayıs 2018
Klondike
Klondike
2014
Zero Hour
Zero Hour
2013
Deney
Deney
31 Aralık 2010
İntikam Ateşi
İntikam Ateşi
26 Eylül 2003
Masterwork
Masterwork
Pek yakında
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

Haber

Prison Break Geri Dönüyor!
HABERLER - Gündemdeki Diziler
7 Ağustos 2015 Cuma
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top