Beyazperdem
Timothy Dalton
facebookTweet
Görev Oyuncu
Gerçek adı:

Timothy Leonard Dalton Leggett

Uyruk İngiliz
Doğum tarihi 21 Mart 1946
Yaş 73
48
yıllık kariyer
25
film ve dizi

Filmografi

Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
Tinkerbell: Gizemli Kanatlar
17 Ağustos 2012
Chuck
Chuck
2010
Oyuncak Hikayesi 3
Oyuncak Hikayesi 3
2 Temmuz 2010
Turist
Turist
10 Aralık 2010
Sıkı Aynasızlar
Sıkı Aynasızlar
13 Temmuz 2007
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

78 Fotoğraf

Haber

Penny Dreadful Cephesinde Neler Oluyor?
HABERLER - Gündemdeki Diziler
20 Haziran 2016 Pazartesi
Penny Dreadful’un Üçüncü Sezon Fragmanı Geldi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
8 Nisan 2016 Cuma
Karanlığın derinliklerinde…
Penny Dreadful 3. Sezon Onayını Kaptı!
HABERLER - Gündemdeki Diziler
17 Haziran 2015 Çarşamba
Viktorya döneminde korku sürüyor...
5 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top