Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Lee Unkrich
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Kurgu, İdari yapımcı Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 8 Ağustos 1967
    Yaş 52
    25
    yıllık kariyer
    10
    film ve dizi

    Filmografi

    Oyuncak Hikayesi 4
    Oyuncak Hikayesi 4
    21 Haziran 2019
    Coco
    Coco
    18 Ocak 2018
    İyi Bir Dinozor
    İyi Bir Dinozor
    15 Ocak 2016
    Oyuncak Hikayesi 3
    Oyuncak Hikayesi 3
    2 Temmuz 2010
    Kayıp Balık Nemo 3D
    Kayıp Balık Nemo 3D
    23 Ocak 2004
    Sevimli Canavarlar 3D
    Sevimli Canavarlar 3D
    19 Nisan 2002
    Oyuncak Hikayesi 2
    Oyuncak Hikayesi 2
    12 Mayıs 2000
    Bir Böceğin Yaşamı
    Bir Böceğin Yaşamı
    19 Mart 1999
    Tüm filmografisi

    Bonus videolar

    Interview 3 - English 4:20
    205 gösterim

    Fotoğraflar

    144 Fotoğraf
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top