Beyazperdem
Lee Unkrich
facebookTweet
Görev Yönetmen, Kurgu, Oyuncu Daha fazlası
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 8 Ağustos 1967
Yaş 50
25
yıllık kariyer
10
film ve dizi

Filmografi

Coco
Coco
19 Ocak 2018
İyi Bir Dinozor
İyi Bir Dinozor
15 Ocak 2016
Oyuncak Hikayesi 3
Oyuncak Hikayesi 3
2 Temmuz 2010
Kayıp Balık Nemo 3D
Kayıp Balık Nemo 3D
23 Ocak 2004
Sevimli Canavarlar 3D
Sevimli Canavarlar 3D
19 Nisan 2002
Oyuncak Hikayesi 2
Oyuncak Hikayesi 2
12 Mayıs 2000
Bir Böceğin Yaşamı
Bir Böceğin Yaşamı
19 Mart 1999
Oyuncak Hikayesi
Oyuncak Hikayesi
Vizyon tarihi belirsiz
Tüm filmografisi film için filmografisini oyla!

Bonus videolar

Interview 3 - English 4:20
179 gösterim

Fotoğraflar

144 Fotoğraf
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top