Beyazperdem
James McTeigue
facebookTweet
Görev Yönetmen, 1. yönetmen yardımcısı, 2. yönetmen yardımcısı
Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 29 Aralık 1967
Yaş 49
22
yıllık kariyer
12
film ve dizi

Filmografi

Sense8
Sense8
2016
Ölümcül Takip
Ölümcül Takip
19 Haziran 2015
Kuzgun
Kuzgun
27 Nisan 2012
İstila
İstila
19 Ekim 2007
V
V
31 Mart 2006
Matrix Reloaded
Matrix Reloaded
16 Mayıs 2003
Matrix Revolutions
Matrix Revolutions
7 Kasım 2003
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler film için filmografisini oyla!

Bonus videolar

Interview 1 - English 3:58
20 gösterim

Fotoğraflar

8 Fotoğraf

Haber

Milla Jovovich Aksiyon Arenasına Geri Döndü!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
3 Nisan 2015 Cuma
Jean-Claude Van Damme'ın Bloodsport Adlı Filmi Yeniden Çevrilecek
HABERLER - Yapım Aşamasında
25 Temmuz 2013 Perşembe
1998 tarihli filmin yeniden çevriminin yönetmeni James McTeigue olacak.
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top