Beyazperdem
    Adam Nagaitis
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 7 Haziran 1985
    Yaş 34
    5
    yıllık kariyer
    5
    film ve dizi

    Filmografi

    Chernobyl
    Chernobyl
    2019
    The Terror
    The Terror
    2018
    Yolcu
    Yolcu
    11 Ocak 2018
    Diren!
    Diren!
    15 Ocak 2016
    Frankenstein
    Frankenstein
    28 Ekim 2015
    Soğuk Cennet
    Soğuk Cennet
    Vizyon tarihi belirsiz
    '71
    '71
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    Karen Gillan’lı “Gunpowder Milkshake”e Adam Nagaitis Dahil Oldu!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    7 Haziran 2019 Cuma
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top