Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Gökhan Arı
    facebookTweet
    Görev Sanat yönetmeni, Senarist, Yönetmen
    Uyruk Türk
    4
    yıllık kariyer
    5
    film ve dizi

    Filmografi

    Araf 4: Meryem
    Araf 4: Meryem
    14 Mart 2020
    El-Deccur
    El-Deccur
    7 Mart 2020
    Şeytan-i İns
    Şeytan-i İns
    22 Mart 2019
    New York Masalı
    New York Masalı
    19 Mayıs 2017
    Sonsuz Bir Aşk
    Sonsuz Bir Aşk
    10 Nisan 2015
    Tüm filmografisi
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top