Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Yahya Abdul-Mateen II
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 15 Temmuz 1986
    Yaş 34
    4
    yıllık kariyer
    14
    film ve dizi

    Filmografi

    Furiosa
    Furiosa
    23 Haziran 2023
    Ambulance
    Ambulance
    18 Şubat 2022
    Aquaman 2
    Aquaman 2
    16 Aralık 2022
    Matrix 4
    Matrix 4
    22 Aralık 2021
    Şeker Adam'ın Laneti
    Şeker Adam'ın Laneti
    27 Ağustos 2021
    All Day And A Night
    All Day And A Night
    1 Mayıs 2020
    Biz
    Biz
    22 Mart 2019
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    20 Fotoğraf

    Haber

    Jordan Peele İmzalı "Candyman", Yeni Vizyon Tarihini Aldı
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    21 Ekim 2020 Çarşamba
    ‘Mad Max’ Filmi ‘Furiosa’nın Oyuncu Kadrosu Açıklandı
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    13 Ekim 2020 Salı
    Mad Max'in öncesine gidecek olan "Furiosa"nın oyuncu kadrosu oldukça iddialı
    Yahya Abdul Mateen II, Matrix 4 Ertelemesi Sırasında Yaşadıklarını Anlattı
    HABERLER - Sanatçılar
    29 Eylül 2020 Salı
    Oyuncu, Matrix 4'ün coronavirüs engeline takılmasıyla ilgili konuştu.
    17 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top