Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Jonny Lee Miller
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yönetmen
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 15 Kasım 1972
    Yaş 47
    23
    yıllık kariyer
    20
    film ve dizi

    Filmografi

    Elementary
    Elementary
    2019
    T2: Trainspotting 2
    T2: Trainspotting 2
    5 Mayıs 2017
    Bir Vampir Hikayesi
    Bir Vampir Hikayesi
    29 Kasım 2013
    Karanlık Gölgeler
    Karanlık Gölgeler
    15 Haziran 2012
    Dexter
    Dexter
    2010
    Eli Stone
    Eli Stone
    2008
    A Place in Time
    A Place in Time
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    572 Fotoğraf

    Haber

    Elementary’den İyi, 2 Broke Girls’ten Kötü Haber!
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    15 Mayıs 2017 Pazartesi
    En İyi Sherlock Holmes Kim?
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    5 Ağustos 2015 Çarşamba
    Küçük ekrandan beyazperdeye en iyi Sherlock sence kim?
    John Noble Elementary Dizisinin Kadrosuna Katıldı!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    4 Haziran 2015 Perşembe
    Hangi karakteri canlandıracak?
    6 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top