Beyazperdem
    Dexter Fletcher
    facebookTweet
    Görev Oyuncu, Yönetmen, İdari yapımcı Daha fazlası
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 31 Ocak 1966
    Yaş 53
    40
    yıllık kariyer
    24
    film ve dizi

    Filmografi

    Rocketman
    Rocketman
    14 Haziran 2019
    Bohemian Rhapsody
    Bohemian Rhapsody
    1 Kasım 2018
    Cüce Dedektif Şerlok
    Cüce Dedektif Şerlok
    1 Haziran 2018
    Terminal
    Terminal
    13 Temmuz 2018
    Kartal Eddie
    Kartal Eddie
    1 Nisan 2016
    Muppets Aranıyor
    Muppets Aranıyor
    13 Haziran 2014
    Wild Bill
    Wild Bill
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    12 Fotoğraf

    Haber

    Dexter Fletcher, "Sherlock Holmes 3" Hakkında Konuştu
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    3 Eylül 2019 Salı
    "Bohemian Rhapsody" Yeni Yönetmenini Buldu!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    7 Aralık 2017 Perşembe
    "Bohemian Rhapsody"nin yönetmen koltuğuna kim oturacak?
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top