Beyazperdem
    Patty Jenkins
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Senarist, İdari yapımcı
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 24 Temmuz 1971
    Yaş 48
    13
    yıllık kariyer
    6
    film ve dizi

    Filmografi

    Wonder Woman 1984
    Wonder Woman 1984
    5 Haziran 2020
    Wonder Woman
    Wonder Woman
    2 Haziran 2017
    Betrayal
    Betrayal
    2013
    Entourage
    Entourage
    2006
    Cani
    Cani
    13 Şubat 2004
    Tüm filmografisi

    Bonus videolar

    Fotoğraflar

    Haber

    Patty Jenkins "Justice League" Yönetmek İstemiyor!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    28 Ocak 2019 Pazartesi
    Michael Jackson Şarkılarıyla Aynı İsme Sahip Filmler
    HABERLER - Fotoğraf & Videolar
    29 Ağustos 2018 Çarşamba
    Pop müziğin kralı Michael Jackson'ın sinemaya da adını altın harflerle kazıdığını kanıtlayan filmler!
    Christopher Plummer’ın “All The Money In The World” Rolüne Patty Jenkins Yardım Etmiş!
    HABERLER - Sektörden
    25 Aralık 2017 Pazartesi
    “All the Money in the World”deki rol değişimine Patty Jenkins’in yardım ettiği ortaya çıktı.
    6 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top