Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Patty Jenkins
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Senarist, İdari yapımcı
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 24 Temmuz 1971
    Yaş 49
    16
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi

    Filmografi

    Wonder Woman 1984
    Wonder Woman 1984
    2 Ekim 2020
    Wonder Woman
    Wonder Woman
    2 Haziran 2017
    Betrayal
    Betrayal
    2013
    Entourage
    Entourage
    2006
    Cani
    Cani
    13 Şubat 2004
    Tüm filmografisi

    Bonus videolar

    Fotoğraflar

    Haber

    Patty Jenkins, Wonder Woman 3'ten Sonra DC'den Ayrılabilir
    HABERLER - Sanatçılar
    4 Ağustos 2020 Salı
    Patty Jenkins, "Wonder Woman 3" Planlarından Bahsetti
    HABERLER - Sanatçılar
    26 Haziran 2020 Cuma
    Wonder Woman 3 gerçekleşecek mi?
    "Wonder Woman 1984"ün Vizyon Tarihi Bir Kez Daha Ertelendi
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    13 Haziran 2020 Cumartesi
    Wonder Woman'ın devam filmine ikinci erteleme..
    15 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top