Beyazperdem
Essie Davis
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Avustralyalı
Doğum tarihi 7 Ocak 1970
Yaş 49
19
yıllık kariyer
10
film ve dizi

Filmografi

Karabasan
Karabasan
15 Ağustos 2014
The Slap
The Slap
2011
Avustralya
Avustralya
26 Aralık 2008
Minik Örümcek Şarlot
Minik Örümcek Şarlot
20 Nisan 2007
Matrix Reloaded
Matrix Reloaded
16 Mayıs 2003
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

35 Fotoğraf

Haber

Game Of Thrones’a Bir Cersei Lannister Daha Geliyor
HABERLER - Gündemdeki Diziler
14 Eylül 2015 Pazartesi
Karabasan Filminden Son Fragman!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
15 Ağustos 2014 Cuma
Korkuseverlerin merakla beklediği Karabasan filminin yeni fragmanı yayınlandı!
The Babadook Filminden Detaylı Fragman Yayınlandı!
HABERLER - Fotoğraf & Videolar
23 Ocak 2014 Perşembe
Avustralya yapımı korku / gerilim filmi The Babadook'un fragmanı görücüye çıktı!
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top