Beyazperdem
  • Arkadaşlarım
  • Sinemalarım
  • Hızlı Puanlayıcı
  • Koleksiyonum
  • Hesabım
  • Yarışmalar
  • Çıkış
Furkan Bayraktar
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Türk

Biyografi

1999 yılında Trabzon'da doğan Furkan Bayraktar, "Celal İle Ceren", "Vezir Parmağı", "Patron Mutlu Son İstiyor", "Dabbe: Cin Çarpması" gibi birçok yapımda rol aldı.

Filmografi

Baş Belası
Baş Belası
5 Mayıs 2017
Recep İvedik 6
Recep İvedik 6
7 Kasım 2019
Vezir Parmağı
Vezir Parmağı
24 Ocak 2017
Görümce
Görümce
1 Aralık 2016
Oflu Hoca'nın Şifresi 2
Oflu Hoca'nın Şifresi 2
13 Mayıs 2016
Çakallarla Dans 4
Çakallarla Dans 4
24 Kasım 2016
Celal ile Ceren
Celal ile Ceren
18 Ocak 2013
Tüm filmografisi
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top