Beyazperdem
    John Carpenter
    facebookTweet
    Görev Yönetmen, Besteci, Senarist Daha fazlası
    Sahne adı

    Frank Armitage

    ,

    Johnny Carpenter

    Daha fazlası
    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 16 Ocak 1948
    Yaş 71
    44
    yıllık kariyer
    33
    film ve dizi

    Filmografi

    Cadılar Bayramı
    Cadılar Bayramı
    26 Ekim 2018
    Koğuş
    Koğuş
    3 Haziran 2011
    Şey
    Şey
    14 Ekim 2011
    Halloween
    Halloween
    19 Ekim 2007
    Baskın
    Baskın
    8 Nisan 2005
    Sis
    Sis
    20 Ocak 2006
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    Yakın Plan: John Carpenter
    HABERLER - Sanatçılar
    16 Ocak 2018 Salı
    Büyük Çin'de "Yeni" Bela!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    3 Haziran 2015 Çarşamba
    John Carpenter'ın kült aksiyon güzellemesi geri dönüyor!
    15 Madde ile İnanması Zor Film Gerçekleri!
    HABERLER - Özel Dosyalar
    28 Mart 2015 Cumartesi
    Sinema camiasından, duyduğunuza inanamayacağınız 15 ilginç detay!
    6 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top