Beyazperdem
    Zuhal Gencer Erkaya
    facebookTweet
    Görev Oyuncu
    Uyruk Undefined
    26
    yıllık kariyer
    12
    film ve dizi

    Filmografi

    Canevim
    Canevim
    2019
    Gülizar
    Gülizar
    2018
    Bir Nefes Yeter
    Bir Nefes Yeter
    13 Ekim 2017
    Albüm
    Albüm
    3 Kasım 2016
    Günahkar
    Günahkar
    2014
    Tamam mıyız?
    Tamam mıyız?
    29 Kasım 2013
    Güldünya
    Güldünya
    2009
    Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

    Fotoğraflar

    Haber

    Yeni Dizi Sevdaluk Bu Çarşamba Başlıyor
    HABERLER - Gündemdeki Diziler
    10 Aralık 2013 Salı
    "Tamam mıyız?" Röportajları Beyazperde'de!
    HABERLER - Özel Dosyalar
    28 Kasım 2013 Perşembe
    Türk sinemasının sevilen ismi Çağan Irmak'ın yeni filmi "Tamam mıyız?", bu cuma sinemalarda seyircisiyle buluşuyor. Senarist-yönetmen...
    Tamam Mıyız? Filminin Kadrosu Belli Oldu
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    31 Temmuz 2013 Çarşamba
    Çağan Irmak iki yıl sonra yeni filmi ''Tamam Mıyız?'' ile geliyor.
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top