Beyazperdem
Zuhal Gencer Erkaya
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Undefined
26
yıllık kariyer
12
film ve dizi

Filmografi

Gülizar
Gülizar
2018
Bir Nefes Yeter
Bir Nefes Yeter
13 Ekim 2017
Albüm
Albüm
3 Kasım 2016
Günahkar
Günahkar
2014
Tamam mıyız?
Tamam mıyız?
29 Kasım 2013
Güldünya
Güldünya
2009
Uzak
Uzak
20 Aralık 2002
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

Haber

Yeni Dizi Sevdaluk Bu Çarşamba Başlıyor
HABERLER - Gündemdeki Diziler
10 Aralık 2013 Salı
"Tamam mıyız?" Röportajları Beyazperde'de!
HABERLER - Özel Dosyalar
28 Kasım 2013 Perşembe
Türk sinemasının sevilen ismi Çağan Irmak'ın yeni filmi "Tamam mıyız?", bu cuma sinemalarda seyircisiyle buluşuyor. Senarist-yönetmen...
Tamam Mıyız? Filminin Kadrosu Belli Oldu
HABERLER - Yapım Aşamasında
31 Temmuz 2013 Çarşamba
Çağan Irmak iki yıl sonra yeni filmi ''Tamam Mıyız?'' ile geliyor.
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top