Beyazperdem
    Ebru Ceylan
    facebookTweet
    Görev Senarist, Oyuncu, Sanat yönetmeni Daha fazlası
    Uyruk Türk
    16
    yıllık kariyer
    7
    film ve dizi

    Filmografi

    Ahlat Ağacı
    Ahlat Ağacı
    1 Haziran 2018
    Kış Uykusu
    Kış Uykusu
    13 Haziran 2014
    Muska
    Muska
    25 Temmuz 2014
    Bir Zamanlar Anadolu'da
    Bir Zamanlar Anadolu'da
    23 Eylül 2011
    Üç Maymun
    Üç Maymun
    24 Ekim 2008
    Iklimler
    Iklimler
    20 Ekim 2006
    Uzak
    Uzak
    20 Aralık 2002
    Kasaba
    Kasaba
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Haber

    Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışması’nın Jüri Üyeleri Belli Oldu!
    HABERLER - Festival ve Ödüller
    10 Ocak 2017 Salı
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top