Beyazperdem
    Cinco Paul
    facebookTweet
    Görev Senarist, Besteci (Tema müziği), İdari yapımcı Daha fazlası
    Sahne adı

    Paul Cinco

    Uyruk Undefined
    16
    yıllık kariyer
    10
    film ve dizi

    Filmografi

    Minions: The Rise of Gru
    Minions: The Rise of Gru
    21 Ağustos 2020
    Çılgın Hırsız 3
    Çılgın Hırsız 3
    25 Ağustos 2017
    Çılgın Hırsız 2
    Çılgın Hırsız 2
    4 Ekim 2013
    Loraks
    Loraks
    13 Nisan 2012
    Hop
    Hop
    13 Mayıs 2011
    Çılgın Hırsız
    Çılgın Hırsız
    3 Eylül 2010
    College Road Trip
    College Road Trip
    Vizyon tarihi belirsiz
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top